Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Song

Τηλεφωνικό νούμερο : 18588209510

Free call
Shenzhen Huayixing Technology Co., Ltd.

Co. τεχνολογίας Huayixing Shenzhen, ΕΠΕ.

  • Shenzhen Huayixing Technology Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: huaeason Αριθμός Υπαλλήλων: 150~200
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-10000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2016
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Κίνα Shenzhen Huayixing Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η Co. τεχνολογίας HuaEason Shenzhen, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α, την κατασκευή, την πώληση και την υπηρεσία των ηλεκτρονικών προϊόντων τσιγάρων. Η επιχείρηση βρίσκεται στην κοινή οδική πλευρά του χωριού Guangming Lou. Η κυκλοφορία είναι πολύ κατάλληλη.

Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει εστιάσει πάντα στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη του «υγιούς ηλεκτρονικού καπνού». Το προσωπικό διαχείρισης και Ε&Α έχει πολλά έτη εμπειρίας στη βιομηχανία του ηλεκτρονικού καπνού. Ο στόχος είναι να παρασχεθούν τα προϊόντα «μηδέ χάσματος» στους πελάτες.

Η επιχείρηση έχει ακολουθήσει την αρχή «της τιμιότητας, καινοτομία, ευγνωμοσύνη και win-win», χρησιμοποιώντας την προηγμένη διοικητική έννοια, βασισμένη στην καινοτομία ως ακρογωνιαίος λίθος και την ποιότητα για τη ζωή, που παρέχει τα ανταγωνιστικές προϊόντα αγοράς και τις υπηρεσίες για την πλειοψηφία των πελατών.

Επιχειρησιακή φιλοσοφία: ακεραιότητα και εστίαση πελατών.
Η έννοια των επιχειρηματικών ταλέντων: για να χρησιμοποιήσει την ενάρετη ενέργεια, για να έχει και τη δυνατότητα και την ακεραιότητα ευθύνη, δυνατότητα και αφιέρωση
Επιχειρηματικός κώδικας δεοντολογίας: κρατήστε το πάθος, τολμήστε στις ευθύνες ώμων, συνεργαστείτε ενεργά και εκτελέστε αποτελεσματικά.

Ιστορία

Το 2016, η Co. τεχνολογίας Shenzhen Huayixing, ΕΠΕ καθιερώθηκε τυπικά

 

Το 2017, ο αριθμός κανονικών υπαλλήλων έφθασε σε περισσότερο από 100, και οι ετήσια πωλήσεις έφθασαν 10 εκατομμύρια σε yuan

 

Από το 2018 ως το 2019, η κλίμακα εργοστασίων επεκτάθηκε σε 2000 τετραγωνικά μέτρα, η ομάδα βελτιώθηκε βαθμιαία, και η ομάδα Ε&Α καθιερώθηκε.

 

Από το 2020 ως το 2021, η επιχείρηση θα συνεχίσει να επεκτείνει την ομάδα της, τομέας εγκαταστάσεων 5000 τετραγωνικών μέτρων, περισσότερων από 300 υπαλλήλων, και των ετήσια πωλήσεων περισσότερων από 100 εκατομμυρίων.

Υπηρεσία

Σχεδιάστε το λογότυπό σας:

Έχουμε τα επιτυχή και επαγγελματικά σχέδια άνω των 10.000 λογότυπων για τους πελάτες μας.

 

Συνήθεια η συσκευασία σας:

Μπορούμε να σχεδιάσουμε όλες τις συσκευασίες ως απαιτήσεις σας, και να βάλουμε στην παραγωγή μετά από τον έλεγχο δειγμάτων.

 

Σχέδιο λειτουργίας:

Μπορούμε να ξανασχεδιάσουμε το ε cigs για σας. Έχουμε τη δεσμίδα Ε&Α μας. και έχουμε την εμπειρία ODM άνω των 3.000 προϊόντων για τους πελάτες μας, από την προοπτική, τη λειτουργία και την εσωτερική δομή.

 

Χρονική ανοχή:

1. Τα δείγματα μπορούν να σταλούν μέσα σε 3-5 ημέρες

2. μαζικές ανάγκες αποστολών 8-10 ημέρες που στη διαφορετική ποσότητα.

3. Οι προσαρμοσμένες ανάγκες 15-20days συσκευασίας εξάλλου επιβεβαιώνονται. OEM/ODM: Welcom cOem και ODM, εμείς έχουμε περισσότερους που 3 έτη δοκιμάζουν και έχουν τυπώσει για πολλούς από τους πελάτες μας.

 

Warrantty:

1. Πριν από την παράδοση, 100 pecent θα επιθεωρήσουμε την ποιότητα για να σιγουρευτούμε κάθε μονάδα λάβατε είναι κατάλληλη. σε περίπτωση που καθόλου ελαττωματικοί, θα το αντικαταστήσουμε δωρεάν ή στη νέα αποστολή.

2. Εξουσιοδότηση ενός έτους, εντός της περιόδου, οποιουδήποτε ελαττωματικού που στέλνονται παρακαλώ μας τις εικόνες και τα vedios, θα το ελέγξουμε και θα το αντικαταστήσουμε δωρεάν.

Η ομάδα μας

Η επιχείρηση έχει αυτήν την περίοδο 300 υπαλλήλους, που περιλαμβάνουν περισσότερα από 20 διοικητικά προσωπικά και 10 προσωπικό Ε&Α. Η ομάδα Ε&Α έχει πολλά έτη εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη ε-τσιγάρων, και μπορεί επιτυχώς να συμπληρώσει τα προγράμματα OEM/ODM.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

songliangcai@huaeason.com
slc121083